Ons favoriete seizoen is aangebroken!

De Kerstman is bijna op weg naar jou, en het is jouw beurt om ervoor te zorgen dat wanneer hij je bezoekt, je kerstversieringen en verlichting hem helemaal wegblazen! Deze feestdagen brengen veel vreugde en verwachting met zich mee voor het komende jaar. We komen samen met onze dierbaren en voelen de goedheid van het festival. Als je erover denkt om je traditionele decoratie-ideeën een modern tintje te geven, dan is deze blog iets voor jou!

Wij hebben een reeks decoratie-ideeën voor u samengesteld die de schoonheid van uw ruimte zullen versterken met Kerstverlichting buiten  als buiten.

Creatieve ideeën voor kerstboomverlichting

Uw kerstboom is het hart van de vieringen. Zorg er dus voor dat het jouw enthousiasme voor de feestdagen weerspiegelt. De mogelijkheden zijn eindeloos, van verlichting voor de takken tot aan de stam van de boom. Sommige mensen geven de voorkeur aan kerstbomen in huis, terwijl anderen ze liever buiten hebben.

Wat uw keuze ook is, er zijn diverse mogelijkheden voor Kerstverlichting buiten en binnen.

  • Wikkel de takken:

De takken zijn het hoogtepunt van je kerstboom. Begin met het selecteren van een boom met een aantrekkelijke vorm en een gelijkmatige verdeling van takken. Verpak ze vervolgens met fonkelende kerstverlichting, zoals lichtstrips. Hier maakt de kleur van de verlichting echt een verschil. Warmwitte lichten zorgen voor een gezelliger, meer traditionele sfeer, terwijl oogverblindend wit of blauw licht de illusie wekt van een ijzig winterwonderland.

Je kunt ook kiezen voor kunststof takken met micro-LED-lampjes. Ze geven de boom een ​​zeer stijlvolle uitstraling.

  • Gebruik LED-verlichting horizontaal.

Een tikkeltje andere, maar even indrukwekkende methode om een ​​kerstboom met lichtjes te versieren, is door de boom horizontaal te omcirkelen. Begin vanaf de onderkant van de boom en wikkel hem om zichzelf heen in plaats van elke tak te omcirkelen. Deze strategie werkt het beste als je een echt volle boom hebt en lichtsnoeren gebruikt.

  • Maak gebruik van LED-dauwdruppellampen:

De LED Dew Drop Lights zorgen voor unieke decoratieve stukken. Ze kunnen aan de boom worden gehangen, in glaswerk worden gezet of op tafel worden gezet. LED Dew Drop geeft kerstversieringen een magisch tintje. Hun veelzijdigheid maakt creatieve arrangementen mogelijk

  • Overdrijf het niet!

Wanneer u begint met uw decoraties, zult u waarschijnlijk behoorlijk enthousiast raken over hoe mooi uw buitenruimte eruit ziet en wilt u meer doen. Het is het beste om het eenvoudig te houden, om te voorkomen dat gasten overweldigd worden door licht zodra ze uw huis binnenkomen.

Ideeën voor buiten kerstverlichting

Wilt u decoratie-ideeën ontdekken voor kerstverlichting buiten uw huis? Je kunt met veel opties spelen om het uiterlijk van je balkon, ramen en entree te verbeteren.

  • Verlicht het balkon

Denk er nog eens over na als u van mening bent dat lampen niet voor buitendecoratie kunnen worden gebruikt. De ideale techniek om uw balkon te versieren met Kerstmis is het verbergen van gloeilampen onder lantaarns of lampen. Er zijn veel verschillende maten en stijlen lantaarns, dus kies degene die bij het ontwerp van uw huis passen. Het toevoegen van groene slingers en lichtstrips aan de balkonleuningen is een fantastisch doe-het-zelf-kerstdecoridee voor buiten. LED spotjes kunnen ook schuin op het balkon worden geplaatst, waardoor het een indrukwekkende uitstraling krijgt.

  • Verlicht de ramen

Kersttouwlampen in verschillende vormen en kleuren kunnen worden gebruikt om uw ramen te versieren voor een mystieke en betoverende uitstraling. Een alternatieve aanpak zou zijn om kleurrijke LED-kerstlichtsnoeren aan de ruiten te hangen, die beter bij uw voordeur en balkon passen.

Mooie ijspegelverlichting met druppeleffect in de kleur koel wit of warm wit kunt u ook aan uw raam, schutting of haag hangen.

  • Versier de ingang

Je voordeur versieren is meer dan alleen een feestelijke krans! Om de krans er vrolijk en engelachtig uit te laten zien, wikkelt u hem in lichtsnoeren en plaatst u lichtstrips op de deurkozijnen.

Binnenlichtdecoratie voor Kerstmis

Gebruik deze ideeën voor interieurverlichting om de binnenruimtes van uw huis op te fleuren voor elke kerstmaaltijd, bijeenkomst of feest.

  • Versier je plafond:

Het creëren van een lichtnet aan het plafond is een extra alternatief om over na te denken als je je ruimte een mysterieus en hemels gevoel wilt geven. Afhankelijk van uw wens kunt u touwlampen verticaal ophangen of striplampen over het plafond spannen.

  • Gebruik LED-stripverlichting op de muren:

U kunt uw buiten- en binneninrichting op elkaar afstemmen door lichtsnoeren aan de muren van uw woonkamer te hangen. Op deze manier worden de vreugde en festiviteiten van elk evenement dat u plant vergroot!

  • Maak gebruik van slimme LED-lampen:

Het gebruik van kleurrijke slimme LED-lampen is een andere fantastische optie voor kerstdecoratie. Het verbetert uw kerstversieringen en decoraties en geeft uw interieur een helderdere glans. Eén manier waarop u LED-spotjes kunt gebruiken, is door ze rondom uw zithoek te plaatsen, zodat ze bij uw decoraties passen.

Opsommen!

Gebruik je creativiteit om je huis te verlichten voor Kerstmis; verlichtingsopties kennen geen grenzen. Maak deze kerst uw huis tot het gesprek van de dag door gebruik te maken van de innovatieve binnenverlichtingsopties die slimme lichtdecoratie te bieden heeft!

Laat kerstverlichting deel uitmaken van uw gelukkige herinneringen!

By Grace